Boštjan Čerin:

V igro je bila vključena celotna končna grafika, ki sta jo izdelali Danuša in Teja. Program je bilo potrebno v veliki meri prilagajati. Največ dela je bilo v prilagajanju velikosti, pozicij na igralni plošči ter preklapljanju scen. V igro je vključen tudi uvodna in zaključna špica. Dodanih je bilo vseh 5 stopenj, ki po težavnosti naraščajo in omogočajo vse večje izzive za igralca. V igri so igralcu na voljo navodila v obliki videoposnetka. V posnetku igralec vidi način igranja stopnje izdelane z namenom predstavitve navodil igralcu. Med vključevanjem grafike je v skupini vladal sodelujoči duh, saj smo za programske zahteve hitro našli rešitev. Ni bilo težav, če se je bilo potrebno drug drugemu prilagajati.

 

Danuša Vižintin:

Igro smo dokončali tako, da je vsem članom skupine všeč. Prav tako smo dokumentacijo dopolnjevali in spreminjali dokler se nismo vsi strinjali s končnim rezultatom. Zelo podobno je bilo tudi s spletno stranjo. Skozi celoten projekt nismo imeli nikakršnih konfliktov, zato je bilo delo bistveno lažje, saj smo hitro našli skupni jezik in se zmenili o vsem kar se je bilo potrebno dogovoriti in prilagoditi. Z našo komunikacijo sem zadovoljna in mislim, da je vsak član skupine opravil svoje delo po najboljših močeh.

 

Teja Koprivc:

Grafika je dokončana, z Boštjanom sva samo  še dopolnjevala gumbe v igri, kot so naprimer NAPREJ, NAZAJ, IGRAJ IGRO,… Z Danušo sva še urejale barvno shemo igre in spletne strani. Dodali smo še animacije policijskega avtomobila in letala. Boštjan je še enkrat pokazal igro, spreminjali smo še ozadje igre. Dogovorili smo se za infografiko. Skozi celotno sodelovanje smo imeli zelo dobro komunikacijo, zato sem tudi zelo zadovoljna z vzdušjem v skupini. Vsi se strinjamo, da ima naša igra prihodnost in jo lahko še nadgradimo, zato se zelo veselim nadaljnjega sodelovanja z Boštjanom in z Danušo.

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)