Boštjan Čerin:

Programiranje igre poteka normalno. Za namen programiranja sem ustvaril lastno poenostavljeno grafiko. S tem lahko programske skripte preizkušam in dopolnjujem. Programe ustrezno shranjujem in delam varnosten kopije zaključenih enot. S tem lahko brez bojazni v novem projektu preizkušam nove možnosti in spreminjam skripte. Učenje programiranja mi omogoča veliko dobrih tutorial videov. V nadaljevanju pričakujem veliko dela, saj bo potrebno celotno grafiko igre spremeniti v originalno grafiko, ki jo izdelujeta Danuša in Teja. Znotraj skupine sodelujemo in se dopolnjujemo.

 

Danuša Vižintin:

Izdelovanje igre poteka po naših načrtih, mogoče nekoliko počasneje. Zaenkrat ni bilo še nobenega konflikta, vedno se o vsem pomenimo, tako da se na koncu strinjamo. Mislim, da dobro sodelujemo, vendar veliko delamo individualno. To se mi zdi smiselno, saj bi porabili veliko več časa, če bi vse delali skupaj.

 

Teja Koprivc:

Sama delam na grafiki, pri čemer mi pomaga tudi Danuša, katere barce pašejo skupaj, ali je vizualno vredu, ali slika/soba izgleda 3D. Pri dolgem času, ki ga preživim pred računalniškim ekranom sama ne vidim več razlike med zeleno in rdečo barvo. Boštjan poda svoje evalvacijsko mnenje na koncu slike za posamezno sobo, zato v zadnjem momentu spreminjamo še kakšno barvo ali izgled, saj dobimo pogled še iz drugega zornega kota.

 

 

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)