Boštjan Čerin:

Kot zadolžen za programiranje sem do sedaj spoznal osnovne funkcije o programskem okolju Unity. S pomočjo tutorial videov odkrivam možne realizacije iger, ki nam bodo pomagale pri naši igri. S skupino smo zasnovali koncept igre. V nadaljevanju bo potrebno programirati obračanje objektov v določeno smer ob kliku z miško, odpiranju objektov ob kliku z miško, izdelavi odštevalnika časa, premikanju objektov… Zasnoval in narisal sem tudi skico igralne scene. V scenarij igre sme dodal podrobnosti o igranju. Raje ne vplivam na barvno shemo igre, saj si težko predstavljam končno sliko s podanimi barvami.

Ključni tutorial video:

 

Danuša Vižintin:

Refleksija je nastala 7.11.2017 in je temu primerno tudi napisana. V skupini smo se zmenili, da si bomo pomagali in veliko skupaj naredi, vendar bo vseeno vsak zadolžen za določeno nalogo. Boštjan se spoznava s programom Unity, da bo igra lahko kaj kmalu začela nastajati. Teja ustvarja naš glavni lik in okolico, v Inkscape-u. Jaz pa sem kot zgoraj napisano zadolžena za scenarij, spletno stran, dnevnik in podobne stvari. Glavne odločitve vedno sprejemamo skupaj. Zgodbo smo sestavili skupaj, barvno shemo smo skupaj določili, ipd. Zaenkrat smo imeli super izkušnje s skupnim delom, saj smo vedno prišli do skupne rešitve in nismo imeli nobenega spora. Veliko se dogovarjamo in sproti spreminjamo glede na naše ideje in zmožnosti.

 

Teja Koprivc:

Delo v skupini mi je zelo všeč, saj se o vseh stvareh pogovorimo in razdelamo nejasnosti. Trenutno se ukvarjam z risanjem glavnega junaka, risanje mi povzroča malo težav saj nisem čisto risarsko nadarjena, a se bo tudi to spremenilo. Se pa že pripravljam za risanje ozadja.

 

 

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)